Zenica: Još nije zvanično potvrđen identitet osobe čije je tijelo jučer izvučeno iz Bosne

Još uvijek ne postoje zvanične informacije o identitetu osobe čije je beživotno tijelo izvučeno jučer iz rijeke Bosne u Zenici, potvrđeno je za Radiosarajevo iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

„Tijelo koje je jučer izvučeno iz rijeke Bosne još uvijek se nalazi na odjelu za prosekturu gdje se vrši obdukcija, nakon koje će biti poznat identitet osobe“, kazala je za Radiosarajevo Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a ZDK.

Podsjećamo, jučer u popodnevnim satima uočeno je beživotno tijelo kako pluta rijekom Bosnom, a intervencijom policije i pripadnika Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ), tijelo je izvučeno i prevezeno u KB Zenica na daljnju obdukciju.

Pojedini mediji prenijeli su da se radi o Senahidu Čagi, za kojim se tragalo od 2. aprila, nakon što je posljednji put viđen na mostiću kod skretanja za Lašvu, na putu M-17, gdje ga je ostavio prijatelj s kojim je tu večer izlazio, ali ta informacija još uvijek nije potvrđena.

“Njegove su cipele, našli smo Senahida, gotovo je…”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments