Zeničani spas od visokih 39 stepeni našli na gradskim bazenima u Crkvicama (FOTO)

Gradski bazeni u Crkvicama i ovog ljeta bit će idealno rješenje za brojne posjetioce, koji odluče visoke temperature i sunčano vrijeme pobijediti odlaskom na otvorene bazene.

Najbolja uvertira za to je i današnji prvi radni dan i početak sezone, gdje smo zatekli krcate bazene.

Brojni posjetioci uživaju kupajući se u bazenima od metar i po, dva i pet metara, a najveću pažnju i ovoga ljeta izazivaju skokovi sa tri, pet i deset metara visine.

Tradicionalno, posjetioci vrijeme provode i na sportskim terenima gdje igraju odbojku i košarku, a najmlađi posjetioci uživaju u bejbi bazenu.

Visokih 39 stepeni, koliko pokazuje gradski displej u Zenici, privukli su brojne Zeničane na bazene.

Podsjetimo, u povodu današnjeg prvog dana rada bazena Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem omogućili su, tradicionalno kao i prethodnih godina, svim posjetiocima besplatan ulaz.

Najavljeni su i koncerti na zeničkim bazenima te drugi interesantni sadržaji, a današnji krcati bazeni samo su potvrda da će u Crkvicama biti ispisana još jedna uspješna sezona kupanja, piše 072info.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79