Zeničanin pronađen u šahtu, riječ je o nasilnoj smrti

Zeničanin pronađen u šahtu, riječ je o nasilnoj smrti


Na parkingu platoa na gradskom groblju Prašnice u Zenici pronađeno je tijelo još nepoznate muške osobe.

Ove informacije potvrdili su nam u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK).

– Beživotno tijelo muške osobe, srednje životne dobi, pronađeno je u šahtu. Doktorica Službe hitne medicinske pomoći konstatirala je da se radi o nasilnoj smrti – kaže operativni službenik MUP-a ZDK.Ističe da je s cjelokupnim slučajem upoznat dežurni tužilac Tužilaštva ZDK, koji će rukovoditi uviđajem koji će obaviti Sektor kriminalističke policije MUP-a ZDK.

U 15:05 sati Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko – dobojskog kantona prijavljeno je da se u šahtu na parking prostoru platoa Prašnice nalazi beživotno tijelo.

Izlaskom na teren, dežurna doktorica Službe hitne medicinske pomoći konstatovala je da se radi o muškoj osobi i da je smrt nastupila nasilnim putem.

Utvrđivanje identiteta kao i uviđaj obavljaju pripadnici sektora kriminalističke policije pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužioca, a nakon toga radit će se na rasvjetljavanju ovog slučaja prenosi ZenicaInfo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija