Zenička kompanija traži radnike za rad u rudniku zlata u Tanzaniji

Zenička kompanija traži radnike za rad u rudniku zlata u Tanzaniji


Služba za zapošljavanje Tuzlanskog kantona je objavila interesantan oglas za prijem radnika u kompaniju Nital d.o.o. Zenica, koji se odnosi na radne pozicije u području rudarstva u Republici Tanzaniji.

Kompanija Nital d.o.o. Zenica, osnovana 1990. godine, specijalizirana je za projektovanje, inženjering i izvođenje radova u energetici i procesnoj industriji. Kroz dugogodišnje iskustvo u projektovanju, inženjeringu i koordinaciji remonata, kao i isporuci specijalne opreme i rezervnih dijelova, kompanija je stekla reputaciju pouzdanog partnera na domaćem i inozemnom tržištu.

Oglas obuhvata sljedeće radne pozicije u rudarstvu: Rukovodilac podzemnog rudarstva, vodeći specijalista za rudarstvo i iskop/miniranje, šef održavanja opreme i mehanizacije i rukovodilac postrojenja za preradu rude.

Zahtjevi za prijavu na ove pozicije uključuju najmanje 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Oglas ostaje otvoren sve dok se ne popune radna mjesta.

Interesantno je napomenuti da su radne pozicije usmjerene na poslove podzemnog rudarstva, uključujući ekstrakciju rude zlata i preradu iste, ali na lokaciji u Republici Tanzaniji.

Kompanija Nital d.o.o. Zenica ističe svoju sposobnost da pruži kompletna idejna i izvedbena tehnička rješenja, kao i realizaciju tih rješenja u oblasti energetike i mašinogradnje, te se bavi isporukom i ugradnjom sve neophodne industrijske opreme.

Ovaj oglas predstavlja priliku za kvalificirane stručnjake iz oblasti rudarstva da steknu iskustvo i doprinesu projektima u inozemstvu, dok kompanija Nital d.o.o. Zenica nastavlja širenje svog djelovanja na međunarodnom tržištu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija