Zenička političarka bila spremna likvidirati osobu koja je cinkala i “zbog koje je padalo”

Foto: Facebook

Nepuna dva mjeseca nakon što je postala vijećnica u Gradskom vijeću Zenice Aida Halać je komunicirala sa Edinom Gačaninom, vođom narkokartela “Tito i Dino”.

Avaz” je u posjedu Sky komunikacije između Halać i Tita od 8. januara 2021. godine.

Oni komuniciraju oko NN lica i Aida ga pita da li je to NN lice cinkalo i da je “zbog njega padalo” (misleći na drogu). Dalje mu poručuje da ga je ona bila spremna likvidirati, ali da se on kleo da su prostoriju za pravljenje kokaina provalili.

Gačanin u SKY porukama: “Selam. Dobit ćeš jednu šansu. Rizik je, zatvor ili da izgubiš život”

– Brate, Allaha mi, ti si mi prije njega. Ne radi toga da se tebe bojim, ali te poštujem više nego što sam ikad ikog. I to ne strahopoštovanje nego idealizacija postupaka jedne osobe, pravednosti i načina postupanja i razmišljanja – napisala mu je Halać.

Inače, Halać je na Sky-u bila poznata kao “Griselda”. Uhapšena je u sklopu akcije “Crna kravata 2”, a prije nekoliko dana joj je produžen pritvor za još dva mjeseca.

Gačanin Smajloviću: “Inšallah ostat će 20 miliona čisto od droge”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79