Žestoki momak objesio se o kaiš torbice koji je zakačio na šteku od vrata

Saša Vidović, žestoki momak koji je u fočanskom zatvoru izdržavao kaznu od 19 godina zbog likvidacije u sačekuši Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu, izvršio je samoubistvo vješanjem, tako što je kaiš torbice omotao oko vrata, a potom ga zakačio za šteku vrata.

Nakon toga kleknuo je svom težinom i objesio se.

Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, Vidovića je pronašao stražar i u tom momentu je još davao znake života. Pozvana je Hitna pomoć, ali u međuvremenu je prestao disati i nije imao puls. Ljekari su pokušali reanimaciju, ali na žalost nisu uspjeli.

Moment suicida, kako nam je otkrio izvor zabilježile su kamere videonadzora i u tom trenutku je bio sam u ćeliji. Tijelo je jučer predato porodici, kao i dva pisma adresirana na majku i brata. Vidović ranije nije iskazivao namjere da se ubije, ali prema informacijama našeg izvora u zadnje vrijeme imao je problema u braku te postoji mogućnost da je to bio okidač da digne ruku na sebe prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79