Životna drama velikog košarkaša: Bivši hrvatski reprezentativac probuđen iz kome, borba i dalje traje

Nakon teškog srčanog udara koji je doživio dok je otišao na dnevno trčanje, hrvatski košarkaš Drago Pašalić (36) bio je 48 sati u induciranoj komi iz koje su ga u bolnici u nizozemskoj Bredi, gdje živi sa suprugom i troje djece, počeli buditi u utorak navečer.

I u srijedu je Pašalić već mogao primiti posjetitelje, prijatelje i rodbinu koji iz Nizozemske šalju poruke kako će se bivši juniorski prvak Europe uspješno oporaviti.

Naime, po buđenju iz kome popularni Paša je svjestan svega oko sebe i može komunicirati, prenosi Jutarnji.

Od nedjelje, kad se ova tragedija dogodila, Drago Pašalić, koji je nosio dres KK Široki Brijeg, se borio za život i – izgleda – odnio svoju najveću pobjedu ikad.

Vijest o teškom srčanom udaru objavio je njegov posljednji klub ZZ Leiden u koji je prošle godine došao iz također nizozemskog Donara u kojem je igrao od 2016.

Krešo Lončar, njegov kum, skoknuo je iz Njemačke do njega i objavio fotografiju na Instagramu:

“Neman šta pametno napisati, borili smo se kad smo dica bili pa ćemo se i sada boriti do kraja.”

Drago Pašalić je izdanak Splita, osim na terenima u Bosni i Hercegovini, u Hrvatskoj je igrao za Cibonu i Zadar, a prije no što se skrasio u Nizozemskoj nanizao je u karijeri veliki broj klubova, od Ulkera do PAOK i Bilbaa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79