Zločin koji je jutros potresao BiH: Ubica došao komšiji i rekao šta je uradio

Stana Duvnjak (63) ubijena je u svojoj kući u zvorničkom naselju Branjevo s dva hica iz pištolja koja su je pogodila u glavu i grudi, a za njeno ubistvo osumnjičen je Zvorničanin Ranko Miljanović (52), potvrđeno je Nezavisnim.

Prema prvim informacijama, motiv ovog zločina koji je potresao Zvornik je ljubomora, jer su navodno bili u emotivnoj vezi, a jutrošnja svađa između njih je završila tragično.

Ubistvo se desilo u ranim jutarnjim satima, a kako saznajemo, Miljanović je nakon zločina došao do jednog mještanina i priznao mu šta je uradio.

Policiji je ubistvo prijavljeno oko šest časova, a tijelo žene pronađeno je u kući, dok je osumnjičeni odmah uhapšen.

Mještani Branjeva s kojima smo razgovarali ne znaju mnogo o Duvnjakovoj, jer se, kako kažu, tu nedavno doselila, a ni o muškarcu koji je osumnjičen za ovaj zločin, jer se za kratko vrijeme u ovo mjesto doselilo mnogo ljudi. “Čula sam za ubistvo, svi o tome pričaju, ali ne znam šta se tačno desilo između njih dvoje. Čujem da su oboje penzioneri, sad da li su udovci ili razvedeni ne znam, ali uglavnom su bili u vezi i, kako sam čula, bilo je tu svađa i nesuglasica. Nju sam viđala, starija žena s kojom nisam nešto mnogo komunicirala, ali je bila ljubazna. Ne znam odakle su se tačno doselili u Branjevo”, kaže mještanka.

Ističe da je, navodno, nastradala žena nedavno tu kupila kuću, a Miljanović je bio inostrani penzioner.

Kako je potvrđeno iz PU Zvornik, muškarac R.M. osumnjičen je da iz vatrenog oružja nanio povrede ženskoj osobi S.D. od kojih je preminula.

“Policijskoj stanici Kozluk oko 6.10 prijavljeno je da je u porodičnoj kući u Branjevu R.M. iz vatrenog oružja nanio povrede ženskoj osobi. Policija je izlaskom na lice mjesta uhapsila R.M. zbog sumnje za ubistvo”, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Uviđaj su izvršili dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina i policija, koja nastavlja rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela.

“Sve dalje aktivnosti u vezi s ovim slučajem preduzimaće se pod nadzorom postupajućeg tužioca”, naveli su iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79