Zoran lažno prijavio krađu BMW-a vrijednog 100.000 KM

Zoran Brkić iz Banja Luke noćas je policiji prijavio da mu je ukraden skupocjeni automobil „BMW M4“, a koji je zatim pronađen u dvorištu njegovog oca, saznaje Srpskainfo.

U policijskoj upravi Banja Luka rekli su da su o ovom slučaju obavijestili tužilaštvo, koje je naložilo da se preduzmu potrebne mjere na dokumentovanju krivičnog djela “lažno prijavljivanje krivčnog djela“, te da se protiv Z. B. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

Prema saznanjima Srpskeinfo, on je sinoć oko 3.30 prijavio policiji da mu je ukraden automobil koji je bio parkiran u Ulici Đure Đakovića i da je vrijedan oko 100 hiljada KM.

“Nakon prijave policija je preduzela niz operativnih radnji i utvrdili su kontradiktornosti u zaprimljenoj prijavi, a nedugo zatim vozilo je pronađeno u dvorištu firme njegovog oca Daria Brkića”, rekao je izvor blizak istrazi.

Dario Brkić je od ranije je poznat policiji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments