Žrtva korone u BiH: Umro starješina Vatrogasne jedinice, bio je hospitaliziran

21.07.2020., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Trenutno je u izolaciji na Klinici za plucne bolesti Podhrastovi oko 65 pacijenata zarazenih koronavirusom. Direktorica KCUS-a Sebija Izatbegovic izjavila je da je situacija ozbiljna i da je sve manje mjesta na klinici. Kapacitet u izolaciji u Podhrastovima je 85 kreveta. Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Iz štaba je rečeno da je Slijepčević preminuo sinoć

Na Univerzitetskom kliničkom centru RS od posljedica zaraze virusom korona preminuo je starješina Vatrogasne jedinice u Prnjavoru Dušan Slijepčević, rečeno je iz Štaba za vanredne situacije u ovoj opštini.

Iz štaba je rečeno da je Slijepčević preminuo sinoć.

U protekla 24 časa nema registrovanih novozaraženih, dok je jedno već registrovano lice ponovnim testiranjem dobilo pozitivan nalaz.

Pod zdravstvenim nadzorom epidemiologa trenutno se nalazi 176 osoba prenosi Fokus.

21.07.2020., Sarajevo, Bosna i Hercegovina – Trenutno je u izolaciji na Klinici za plucne bolesti Podhrastovi oko 65 pacijenata zarazenih koronavirusom. Direktorica KCUS-a Sebija Izatbegovic izjavila je da je situacija ozbiljna i da je sve manje mjesta na klinici. Kapacitet u izolaciji u Podhrastovima je 85 kreveta.
Photo: Armin Durgut/PIXSELL
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79