Zukorlić bio sa ženom poznatog mafijaša? Otkrivamo detalje!

Bivši muftija i lider SPP Muamer Zukorlić, i pored dvije supruge, bio je u ozbiljnoj vezi sa manekenkom, poznatoj široj javnosti po ranijoj vezi sa jednim od najvećih mafijaša na ovim prostorima, saznaje Republika.

Zukorlić se sa ovom ljepoticom, koja se pojavljivala i na TV-u, viđao isključivo u inostranstvu, u jednoj od država bivše SFRJ.

Mediji su, inače, objavili da je pokojni muftija imao i treću ženu po šerijatskom zakonu- novinarku Belksiu Crnovršanin, i da je ona išla u Mešihat Islamske zajednice da traži svoj dio nasljedstva, ali je ona to demantovala

Muftija je bio u ozbiljnoj, dugogodišnjoj vezi sa jednom manekenkom. Ona se pojavljivala na TV-u, imala je uspješnu karijeru, ali je ipak najpoznatija kao bivša žena velikog mafijaša sa ovih prostora.

Riječ je o čovjeku koji je bio i na optužnici za neka od najtežih krivičnih djela, a poznat je i po stravičnom nasilju nad jednom od svojih bivših djevojaka – priča izvor Republike iz Novog Pazara, blizak porodici Zukorlić

Nikada se, dodaje, nisu eksponirala u javnosti, a viđali su se isključivo u inostranstvu.

– Ta manekenka nikad nije dolazila u Novi Pazar ili Beograd, njih dvoje su se viđali samo u inostranstvu, u jednoj od država bivše SFRJ. Ona je zaista prelijepa, zgodna i iako je muftija bio lud za njom, pazio je da ih ne otkriju – ističe naš izvor.

Muamer Zukorlić je imao dvije žene i sa svakom od njih po četvoro djece. Prva supruga je Umeja Zukorlić, a druga Elma Elfić Zukorlić.

Crna Hronika saznaje da je Zukorlićeva četvrta žena bila Zijada Povlakić, bivša žena od Elvis Keljemendija sa kojom imaju zajedničko troje djece. Jedan od podataka je CH saznala da je prošle godine Elvis Keljemendi sjedio u Hotel Evropi sa rahmetil Zukorlićem. Iz naših izvora potvrđeno nam je da će se Elvis Keljemendi sutra oglasiti na ovu temu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79