Zvizdić poručio: Kada je Barcelona izgubila 8:2 nije posao izgubio sakupljač lopti

Denis Zvizdić bio je gost emisije Polis na TVSA večeras.

U intervjuu su se redala pitanja ko je kriv za loše rezultate SDA na lokalnim izborima u Sarajevu, kako vidi Mostar poslije izbora u decembru, šta kaže o radu državnog Parlamenta i Vijeća ministara, kako komentira poruke potpredsjednika Evropske komisije Josepa Borella.

Zvizdić je posljednjih dana dospio u žižu javnosti nakon izjave kako traži da se svi akteri afera koje potresaju SDA sankcionišu i sklone sa kadrovskih funkcija u stranci.

Zvizdić je naveo kako je fudbalska ekipa Barcelone nakon poraza 8:2 nije izgubila sakupljača lopti, nego se promjenila uprava i stručni štab, što očekuje da se dogodi i sada u njegovoj stranci, piše Crna Hronika.

,,Kada je nedavno Barcelona izgubila sa 8:2 onda nije smijenjen onaj čovjek koji pere dresove ili dodaje lopte, nego je smijenjeno rukovodstvo. Ja tražim smjenu rukovodstva Stranke demokratske akcije, kao odraz odgovornosti prema građanima i najlošijim izbornim rezultatima koje je stranka osvojila u Sarajevu od svog osnivanja”, poručio je Zvizdić za TVSA.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79