15-godišnjakinja pala s električnog romobila: Prijelom kosti, rane na glavi…

Petnaestogodišnjakinja koja je zbog teških povreda zadobivenih pri padu s električnog romobila danas prevezena s područja Kutine u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb, pri svijesti je, stabilnih vitalnih parametara i nije vitalno ugrožena, doznaje Hina iz Klinike.

Djevojčica je teško ozlijeđena pri padu s električnog romobila jutros oko 9 sati u mjestu Stupovača na kutinskom području. Primarno je bila zbrinuta u Općoj bolnici Sisak, te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Kliniku za dječje bolesti Zagreb.

Petnaestogodišnjakinja je zadobila kraniocerebralnu ozljedu s prijelomom kosti, ranama na glavi, brojne oguljotine i nagnječenja tijela i ekstremiteta, rekao je Hini ravnatelj Klinike Goran Roić.

Smještena je na Neurokirurškom odjelu, upravo je napravljen kontrolni CT mozga i neurokirurški klinički pregled, pri svijesti je, u kontaktu, stabilnih vitalnih parametara i nije vitalno ugrožena, dodao je Roić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79