“Došao čovjek kod nas trbuhom za kruhom, da zaradi neke novce i poginuo na banjalučkom gradilištu”

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka potvrdilo je danas da je u nesreći koja se jučer dogodila na gradilištu u Banjoj Luci poginuo radnik iz Turske O. G. (54) koji je pao sa drugog sprata na zemljanu podlogu garaže.

Do nesreće je došlo u ulici Nikole Pašića, Grad Banja Luka, jučer oko 16.20 sati.

Banjalučko tužilaštvo: Na gradilištu je poginuo radnik iz Turske, vršimo istragu

Povodom pogibije radnika u Banjaluci oglasio se Dražan Pejaković za Crnu-Hroniku.

Danas svi mediji pišu o čovjeku iz Turske koji je poginuo na banjalučkom gradilištu. Toliko loših i zlih komentara po portalima odavno nisam vidio, bez empatije, puni mržnje, zlobe.

Da probam ja objasniti kako to vidim!

Čovjek je došao kod nas trbuhom za kruhom, da zaradi neke novce, navuče na tanak led, možda izmanipulisan od strane naših poslodavaca ili njegovih radnih agenata koji su mu obećavali med i mlijeko.

Zvuči poznato za naše sezonce?

Došao kukavac kod nas da radi po visokim temperaturama, možda još na to sve neuk, ali pun želje za dokazivanjem i nekom zaradom kako bi svojima neki dinar mogao posalati, možda sa planom da dovede ženu i djecu.

Zvuči li poznato za našu dijasporu?

Jadan čovjek možda je od velike temerature i prekovremenog rada izgubio svoj život, možda je ostavio nekoga iza sebe, možda za njim neko sada pati i tuguje, ali to određene naše ljude nije briga, već daj krvi i mesa, hljeba i igara.

Vidite ovako svi vi koji ste bez empatije, da mu je bilo dobro sigurno ne bi došao kod nas da radi, a svaki čovjek bez obzira odakle je, koje vjere ili nacije isto pati, veseli se i radi kao svi mi.

Malo empatije nije na odmet, jer na kraju dobro se dobrim uvijek vrati.

Karma je čudo. 🖤

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79