47-godišnjak poginuo nakon što je skočio s kuće u pokušaju bijega od policije

Tragičan incident dogodio se u okolici Našica, gdje je 47-godišnjak smrtno stradao nakon što je skočio s prvog sprata obiteljske kuće u pokušaju bijega od policije.

Informaciju je potvrdila osječko-baranjska policija, navodeći da su službenici policijske postaje Našice intervenirali po sudskom nalogu.

Prema izvještaju, incident se dogodio u utorak ujutro, nešto nakon sedam sati.

Policajci su stigli na adresu s ciljem privođenja 47-godišnjaka koji je trebao biti prevezen u zatvor u Zagrebu po nalogu osječkog Županijskog suda.

Nakon što su policajci obavijestili muškarca o svom dolasku, on je očigledno pokušao pobjeći te je skočio sa sprata porodične kuće. Nažalost, skok je rezultirao smrću zbog ozbiljnih povreda koje je zadobio u padu.

Ekipa PU osječko-baranjske trenutno obavlja uviđaj na mjestu događaja, a sve aktivnosti se provode u skladu s nalogom osječkog županijskog državnog odvjetnika, ističe se u službenom priopćenju policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79