Građani pozivaju javno SDA direktora da javno pokaže svoju diplomu o završenom privatnom fakultetu

Uprava deponije na čelu sa vd direktora Mirhadom Grebovićem danas je u javnost poslala saopštenje u kojem navode između ostalog da JP Deponija radi u skladu s važećim zakonskim propisima te da se u procesu rješavanja problema mostarskog odlagališta komunalnog otpada uvažavaju zahtjevi svih strana.

Političko nedonošče (čitaj-Mirhad Grebović, a ako dotični ne zna značenje riječi savjetujemo da guglaš) Stranke demokratske akcije-SDA koja ga je i postavila na mjesto direktora svojim lažima i prijetnjama javno upućenim u svome saopštenju pokušava zamajavati ponovo javnost Mostara.

Iako smo već puno puta dokazali i pokazali da je ovo borba za goli život i opstanak na svojim ognjištima, te borba za zdraviji i čistiji Mostar, spinovanja od strane uprave deponije i uprave grada Mostara se nastavljaju.

Patološki lažov koji je mjesecima tvrdio da na tijelu deponije skuplja RDF otpad(otpad namjenjen za spalionice) koji će negdje biti odvezen, a na kraju je isti zatrpao na nedozvoljeno mjesto tj.zatvoreno tijelo deponije prije više od decenije i sada se taj isti usudi dati u javnost saopštenje u kojem prijeti GI Jer nas se tiče pravnim sankcijama.

Mi te javno pozivamo da građanima pokažeš svoju diplomu o završenom privatnom fakultetu u Travniku a svi znamo kako se do takvih diploma dolazi.

Također u svome saopštenju potrčko Salema Marića i Maria Kordića navodi da je izborna godina i da će članovi iskoristi navedeno za mandate.

Nećemo dozvoliti da nas uvlačite u političko blato što vam je cilj od samog početka.

Članovi udruženja u svojim redovima nikada nisu obraćali pažnju na politička opredjeljenja nego isključivo na ljudskost i doprinos u borbi protiv zlih ljudi i poltrona poput tebe koji su za rad ličnih interesa spremni da nanose štetu građanima Mostara i doline Neretve.

Naši ciljevi i motivi su ostali čisti i nepromijenjeni od prvog dana i od njih nećemo odustati ni jednog jedinog milimetra

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79