72-godišnjak s tuđeg bankovnog računa dizao novac te plaćao svoje račune

Policijski službenici Policijske postaje Okučani su dovršili kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Računaraske prijevare.

Prema policijskom izvješću, sumnja se da je 72-godišnjak, dana 8. marta, na području Nove Gradiške i Okučana u poslijepodnevnim satima podigao novac s tekućeg računa vlasništvo 44-godišnjaka te je u nekoliko navrata prilikom kupovine koristio navedenu bankovnu karticu.

Prema dostupnim informacijama, vlasnik je oštećen za iznos iznad 400 maraka.

Policijski službenici protiv 72-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Ovaj slučaj ističe važnost zaštite podataka o karticama te upozorava na potrebu pažljivog praćenja bankovnih transakcija kako bi se spriječile zloupotrebe.

Policijske istrage i zakonske mjere su ključni u suzbijanju ovakvih oblika kriminala te osiguravaju sigurnost i povjerenje u bankarski sistem,

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79