85-godišnji muškarac bombom usmrtio ženu, teško ranio drugu osobu

85-godišnji muškarac bombom usmrtio ženu, teško ranio drugu osobu


Događaji koji su se odvili jučer u Dugom Selu izazvali su šok u lokalnoj zajednici. Incident koji se odigrao u prostorijama gdje je zajedno živjelo pet osoba završio je tragično, rezultirajući smrću jedne osobe i teškim ranjavanjem druge.

Objekt koji je inače bio dom za starije osobe i pružao smještajne usluge postao je nesrećan prizor tragičnog događaja.

Prema dostupnim informacijama, u trenutku incidenta, četiri korisnika boravila su u kuhinji i trpezariji objekta. Osamdesetpetogodišnji muškarac je aktivirao ručnu bombu, rezultirajući pogibijom jedne žene i teškim ozljeđivanjem drugog muškarca.

“Predstavnica PU Zagrebačke, Marija Goatti, izvijestila je da su osnovane sumnje za teško ubojstvo, teško ubojstvo u pokušaju i samoubojstvo”, navodi se u policijskom izvješću.

Uprkos trenutanoj nejasnoći oko motiva, iz izvora područnog ureda za socijalnu skrb naglašava se da je počinitelj već duže vrijeme bio dio sistema te da nije bilo naznaka da bi ovakav stravičan događaj mogao imati mjesta. Međutim, napominje se da svaki pojedinac nosi sa sobom svoju kompleksnu životnu priču.

Ravnateljica Centra za socijalni rad dodatno navodi da je osamdesetpetogodišnji muškarac saznao za svoju tešku bolest prije godinu dana. Liječnici i dalje pokušavaju spasiti život druge osobe koja je pretrpjela teške povrede. Dvoje preostalih korisnika, koji su srećom ostali neozlijeđeni, preseljeni su.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija