Nestao Dragoslav Gajić: Jeste li ga vidjeli

Nestao Dragoslav Gajić: Jeste li ga vidjeli


Policijskoj upravi Bosanska Gradiška 19. februara ove godine oko 7:30 sati prijavljen je nestanak osobe s fotografije Dragoslava Gajića, koji se 14. februara u poslijepodnevnim satima udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u mjestu Kijevci.

Prema izjavi članova porodice, nestali Gajić je visok oko 175 centimetara, ima oko 80 kilograma, sijede kose, proćelav, a pri odlasku od kuće stanovanja na sebi je imao farmerke plave boje, braon kaiš, jaknu crne boje s natpisom na leđima i plitke cipele braon boje.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška, u skladu s Uputstvom o potražnoj djelatnosti, poduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se što prije pronašao.

Policijska uprava Bosanska Gradiška poziva građane, ukoliko primijete osobu s fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se osoba što prije pronašla, da informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona 122.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija