KOMBI SE ZABIO U ZID: DJEČAK I DJELATNICA PROBUDILI SE IZ KOME

Od 12. studenog djeca su ostala bez prijevoznog sredstva jer je kombi u nesreći jako oštećen, ali od idućeg tjedna, dobrotom jednog roditelja koji je bez naknade ustupio svoj kombi, opet će moći ići u školu.

U prometnoj nesreći 12. studenog u Zatonu Velikom, kombi koji je prevozio djecu s posebnim potrebama Osnovne škole Marina Držića zabio se u zid.

Teško su ozlijeđeni dječak (11) i djelatnica (59) škole. Oboje su liječnici operirali i još su u bolnici u Splitu. Dobra je vijest da su se probudili iz kome, kaže ravnateljica škole Zrinka Capor, i zdravstveno stanje im ide na bolje, piše Dubrovački vjesnik.

Od 12. studenog djeca su ostala bez prijevoznog sredstva jer je kombi u nesreći jako oštećen, ali od idućeg tjedna, dobrotom jednog roditelja koji je bez naknade ustupio svoj kombi, opet će moći ići u školu, kaže ravnateljica

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments