(VIDEO) Nevrijeme počelo u BiH: Kakvo je stanje u vašem gradu?

(VIDEO) Nevrijeme počelo u BiH: Kakvo je stanje u vašem gradu?


Redakciji portala Crna-Hronika javljaju se čitatelji iz cijele Bosne i Hercegovine sa informacijama o nevremenu koje je najavljeno za period koji dolazi.

Zbog povremenih padavina saobraća se po mokrom kolovozu. Skrećemo pažnju na učestale odrone na brojnim dionicama, kao i na povremeno jače udare vjetra. Zbog vjetra posebno izdvajamo šire područje Kupresa, Livna i Tomislavgrada, dok u sjeverozapadnim i zapadnim krajevima, kao i na području Srebrenika i Vlašića, te u višim predjelima, pada snijeg, koji se na pojedinim dionicama i zadržava na kolovozu. Zbog snijega na kolovozu posebno izdvajamo puteve Ripač-Bosanski Petrovac-Lanište-Ključ i Bosanski Petrovac-Drvar. Savjetujemo da se na put ne kreće bez odgovarajuće zimske opreme.

Trenutna situacija u Maglaju

https://www.facebook.com/CrnaHronikaBiHofficial/videos/208506107220989/

Na magistralnom putu Zenica-Nemila, kroz tunel Vranduk, od 05 do 21 sat saobraća se dvosmjerno. Od 21 sat do 00:30 sati vozila se propuštaju naizmjenično, dok je od 00:30 do 05 sati saobraćaj kroz tunel obustavljen. Za vrijeme obustave vozila do 7,5 tona ukupne mase mogu koristiti obilaznicu kroz naselje Tetovo, a vozila iznad 7,5 tona alternativne pravce Doboj-Šićki Brod- Sarajevo i Žepče-Zavidovići-Olovo-Sarajevo.

Trenutna situacija na putu Šije – Tešanj

https://www.facebook.com/CrnaHronikaBiHofficial/videos/227476978646724/

Tokom dana, zbog aktuelnih radova, sporije se saobraća na magistralnim putevima: Jajce-Crna Rijeka (Ugarak), Jablanica-Mostar (Potoci), Sarajevo-Trnovo (Krupac) i Ključ-Bosanski Petrovac (Lanište).

Zbog zimskih uvjeta za vožnju u Hrvatskoj na GP Izačić ne mogu saobraćati teretna vozila preko 7,5 tona. Na ostalim graničnim prelazima trenutno se ne čeka duže od 30 minuta.

Zbog radova na izgradnji novog graničnog prelaza, od sutra (27.02.) obustavit će se saobraćaj na graničnom prelazu Deleuša-Vraćenovići i preusmjeriti na druge granične prelaze.

Iz sigurnosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja

Trenutna situacija u Širokom Brijegu.

https://www.facebook.com/CrnaHronikaBiHofficial/videos/532440970728080/

Trenutna situacija u Mostaru

https://www.facebook.com/CrnaHronikaBiHofficial/videos/2496631160578601/

Trenutna situacija u Brčkom

https://www.facebook.com/CrnaHronikaBiHofficial/videos/187634769184648/

Kneževo/Skender Vakuf trenutno

https://www.facebook.com/CrnaHronikaBiHofficial/videos/1660828447405250/

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija