Valjkom pregazio 12-godišnjaka dok se igrao na nogometnom terenu

Valjkom pregazio 12-godišnjaka dok se igrao na nogometnom terenu


Strašna nesreća dogodila se jučer u Koledincu prilikom ravnanja nogometnog terena valjkom.

Dječak (12) je završio pod strojem i teško je povrijeđen. Kako neslužbeno doznaje Podravski, dječak je kritično, stradala mu je jetra i ima povrede glave te je prebačen u bolnicu u Zagreb.

Vozio sam traktor s valjkom i ravnao teren. Taj dječak je bio sa mnom, jedno vrijeme se vozio na traktoru, a kad je došao drugi dječak sišao je dolje kako bi se dodavali loptom – ispričao je vozač traktora Ljubomir Ivanček.

U jednom trenutku drugi dječak je počeo, dodaje, mahati rukama. Odmah sam zaustavio traktor, a dječak se našao ispod valjka.

Brzo sam nazvao sina da dođe autom, a on ga je u 20-ak minuta prevezao u koprivničku bolnicu – navodi Ivanček, još vidno u šoku zbog stradavanja dječaka kojeg dobro poznaje i čijom je porodicom poznanik, prenosi Index.hr.

Antun Horvat, otac dječaka rekao je za Podravski kako se nalazi u Klaićevoj u Zagrebu i po posljednjim informacijama čini se da je stabilno. Dodaje da je bio životno ugrožen, no sad je bolje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija