VIDEO: Koja je najbrža porodična limuzina današnjice??

VIDEO: Koja je najbrža porodična limuzina današnjice??


Ekipa CARWOW-a je okupila najbrže porodične limuzine današnjice koji ispod poklopca motora kriju najmanje V8 pogonski sklop i pogon na sva četiri točka.

Jasni je da je ovdje izbor sužen na ugledne njemačke premium automobile koji danas predstavljaju sinonim za brze porodične limuzine koje mogu lako prebaciti 300 km/h i ući u teritorij supersportskih automobila.

Sva četiri predstavljaju prave dragulje auto industrije. Jedino je BMW u limuzinskoj verziji jer BMW još nije ponudio karavansku verziju u slavnoj “M” formi. Isto tako, jedan od njih je tehnološki najnapredniji i dolazi kao superteški Hybrid čija se izlazna snaga opasno približava brojci od 700 KS. Radi se o Porsche Panameri Sport Turismo S E-Hybrid koja ima masu od 2,4 tone, najviše zahvaljujući dodatnim baterijama i elektro motorima.

Ovaj duel je jako zanimljiv, a jedan je toliko brz da drugima nabija komplekse već duže vrijeme. Ispod je video pa uživajte:


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija