Čapljinski ”fratar” hit na internetu: Zamislite drskosti te đavlije gluposti koronavirus

Čapljinski ”fratar” hit na internetu: Zamislite drskosti te đavlije gluposti koronavirus


Fra Bože Radoš, fratar iz Čapljine koji često za Facebook snima svoja senzacionalna obraćanja, ovoga puta je u videu vjernicima govorio o koronavirusu.

Uzrujan je zbog mjera zaštite koje su u Crkvi poduzete zbog bolesti.

Njegovo obraćanje dosad je pogledalo više od 58 hiljada ljudi, a gotovo 500 ih je podijelilo video. U svom obraćanju fra Radoš ustvrdio je kako iza koronavirusa stoji demon koji napada kršćanstvo, katoličanstvo, Crkvu i vjernike.

Najbolji primjer je to što sinoć mediji vele da je koronavirus nastao u nekoj kršćanskoj sekti koja je u Indiji. Zamislite te drskosti te đavlije gluposti. Kao da ti ljudi tamo, ne ulazeći u neke dubinske stavove, kao da oni imaju laboratorije u kojima su proizveli taj virus. Ne čini to demon bez veze preko svojih medija i demona novinara, jer treba napasti kršćanstvo, treba napasti Isusa, uvijek je on bio glavni cilj – kazao je fra Radoš.

Potom je napao biskupa i odluku po kojoj se u iz crkvi treba ukloniti blagoslovljena voda, ali i promijeniti način primanja hostije kako bi se izbjeglo moguće širenje virusa. Upravo te odluke fra Radoš opet povezuje s “demonom”.

Onda najgluplje što može biti je kada jedan biskup, koji je svoju doktorsku disertaciju napisao tako da je jedan doktor koji je ugledan za nju rekao da je i dite u osnovnoj školi može bolje od njega sastaviti, odluči da bi se kao zaštita od koronavirusa trebalo izbaciti blagoslovljenu vodu iz kamenica. Svatko zna da voda čisti i da sebi ne sadržava nikakve viruse, ni obična, a kamoli blagoslovljena. Ali demonu smeta blagoslovljena voda jer ona je moćno sredstvo protiv demona i njegovih moći, pa i protiv moći koronavirusa – kritizira fratar biskupa.

Potom pojašnjava da uzimanje hostije iz svećeničke ruke ima svoju ulogu.

Vele da trebamo rukavice staviti na ruke svećeniku kako bi pričešćivao, kako bi ismijali i svećenika i posvećene svećeničke ruke i boga i viru i sve one svetinje koje su vrijedile sve do danas. Danas u crkvi imamo biskupe i svećenike koje su duše đavlu dali i rade za njega, a đavao ih obilato nagrađuje položajima, moći, imanjem… – kaže fra Radoš.

https://www.facebook.com/1077230622384183/videos/1084104855274115/

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija