U Mostaru izboden migrant, povrede opasne po život

U Mostaru izboden migrant, povrede opasne po život


U Kantonalnoj bolnici “Dr. Safet Mujić” sinoć je hospitaliziran migrant kojeg je krvavog na cesti uočio prolaznik na Trgu Ivana Krndelja u naselju Bejrut, o čemu je odmah obavijestio policiju i Hitnu pomoć Mostar.

Kako nam je potvrdio Ljudevit Marić, portparol MUP-a HNK, dežurni ljekar konstatirao je da je povrijeđeni B. Y. iz Maroka zadobio povrede nanesene nožem te da je riječ o težim povredama opasnim po život.

– Njegov brat B. B. (17) je naveo kako su ih napale tri muške osobe također iz Maroka. U blizini su pronađena dva odbačena noža koji su izuzeti, te će poslužiti u daljnjem postupku – kazao je Marić.

Policija traga za napadačima, koji su se nakon napada udaljili s mjesta događaja u smjeru autobuske stanice. Napad se desio sinoć nešto iza 22 sata prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija