Šokantna ispovijest sestre djevojčice koja je oteta u Lukavcu: Javio se otmičar i rekao da je više nikad nećemo vidjeti! (VIDEO)

Šokantna ispovijest sestre djevojčice koja je oteta u Lukavcu: Javio se otmičar i rekao da je više nikad nećemo vidjeti! (VIDEO)


Na području Tuzlanskog kantona, tačnije u Lukavcu, jučer u poslijepodnevnim satima je nestala 15-godišnja djevojčica. Njen nestanak je prijavila sestra Emira Nukić.

– Mi smo jučer sjedili ispred kuće u dvorištu. Ona je otišle da baci smeće i nije se vratila. Moja sestra nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Potom je mom ocu zazvonio telefon.

Bio je to naš prvi komšija koji je rekao “nećeš je više nikada vidjeti” i prekinuo. Strah me da je ne ubije. Odmah smo prijavili policiji, uključili su se inspektori, svi… Raspisana je potjernica za njim, za Denisom Mehićem. On ima oko 40 godina, nije ni psihički stabilna osoba, kazali su za medije iz porodične kuće otete djevojčice.

Nestala 15-godišnja djevojčica u Lukavcu, otac prijavio otmicu policiji

Prije nekoliko trenutaka pojavio se live snimak u kojem ispovijest o navedenom slučaju daje i sestre Larise, Emira Nukić.

Vrlo emotivno i vidno potresena priča o navedenom slučaju.

Tuzlanski kanton na nogama: Traje potraga za 15-godišnjom Larisom, policija izvršila pretrese na više lokacija

Molimo sve čitaoce našeg portala da ako imaju bilo kakvu informaciju o navedenom događaju, da obavijeste policijske službenike, kako bi ovaj događaj na kraju imao sretan epilog.

https://www.facebook.com/100010992960389/videos/1147925762250512/?id=100010992960389&__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARC148zGjrmYeGnKjCpeSak_Dfx_du9tamOuM29vmKGDDEB82d_ASTAKwK3gKsrqJfbTAQiaAZ9u0yUh&hc_ref=ARQQsdzYlitVDs6Kg1EDlxWlX-sTRtGgzXOPNy7rNHkcinwLy_M4akqlf6-VLCfFNBQ&fref=nf


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija