Stravična nesreća kod Teslića: Poginule majka i kćerka, ima povrijeđenih

Stravična nesreća kod Teslića: Poginule majka i kćerka, ima povrijeđenih


Na magistralnom putu M-108 Teslić- Gornji Buletić sinoć u 23:23 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Prema prvim informacijama iz Operativnog centra PU Doboj u saobraćajnoj nesreći su učestvovali G. B. (20) koji je upravljao automobilom Audi, registarskih oznaka (M10-T-423) i Fiat registarskih oznaka (J29-M-019) kojim je upravljao Z.L. (44) u kome su bila njegova supruga i dvoje djece.

Na licu mjesta od zadobijenih povreda smrtno su stradale supruga S. L. (36) i kćerka D. L. (19), dok su teške tjelesne povrede zadobili vozač Z. L. i četverogodišnje dijete. Oni su prevezeni u Opću bolnicu Doboj, a onda na UKC RS u Banja Luku i njihovo zdravstveno stanje je veoma teško.

Uviđaj su, zajedno sa okružnim tužiteljem iz Doboja obavili policijski službenici OKP PS Teslić. Poduzimaju se mjere i radnje na rasvjetljavanju ove teške saobraćajne nesreće, koju je prema nezvaničnim informacijama izazvao vozač Audija, prenosi Avaz.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija