(VIDEO) Hadžifejzović Milanoviću: Obriši stražnjicu papirom, isperi, istuširaj. Obraz operi izvinjenjem!

(VIDEO) Hadžifejzović Milanoviću: Obriši stražnjicu papirom, isperi, istuširaj. Obraz operi izvinjenjem!


Je li ovo rasizam – čista nacija? Da, rasizam na koji smo ponosni – jednostavno čisti smo i evropska nauka je to dokazala, da smo čisti rasisti. Jesmo li ljuti? Naravno! Šutimo decenijama na vaše zločine.

Sačuvaj, Bože, ovu zemlju od peksine politike hrvatskog predsjednika i srpskog predsjednika. Nije nacionalizam, a ako i jeste onda nije nacionalni nacionalizam već novinarski, sa argumentima i bosanski, nadnacionalni, naučno dokazan, u anketama svjetskih agencija dokazan – bosanci, svi mi zajedno bez obzira da li smo Bošnjaci, Srbi, Hrvati, građani, miješani, došljaci, kopilad iz miješanih brakova, vlasi, ćafiri, heretici, bogumili, krstjani, nevjernici i vjernici – mi smo, dokazano, naučno i istraživački, svi, najčistija nacija u Evropi – imamo najbolje, za nas normalne, higijenske navike. Je li ovo rasizam – čista nacija?

Da, rasizam na koji smo ponosni – jednostavno čisti smo i evropska nauka je to dokazala, da smo čisti rasisti. Jesmo li ljuti? Naravno! Šutimo decenijama na vaše zločine.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija