(VIDEO) Sarajevski ugostitelj ogorčen: “Oni mogu dernečit a mi ne?”

(VIDEO) Sarajevski ugostitelj ogorčen: “Oni mogu dernečit a mi ne?”


Redakcija portala Crna-Hronika objavila je niz video klipova iz noćnog života Konjica i Mostara. Krizni štab FBiH izrekao je brojne epidemiološke mjere, a izgleda da neki lokali, građani i kantoni ne mare za iste.

https://youtu.be/1wjFhbN7MpU

Sinoć je u kafe baru “Zanzibar” u Konjicu održana i svirka uživo, nastupala je Elvedina Spahić, a kako se može vidjeti po Instagram storyjima, koje je objavila pjevačica, lokal je pun i mjere nisu provedene.

Pogledajte atmosferu iz “Zanzibara” u Konjicu: Elvedina Spahić nastupala, niko ne mari za koronu

I u Mostaru je bilo živo. Sinoć je u baru “Taboo” u Mostaru održana i svirka uživo, nastupali su Nada Ljubojević i Nemanja Staletović a kako je najavljeno i večeras se odvija party a kako se može vidjeti po Instagram storyjima, lokal je pun.

(VIDEO) Dernek u Mostaru: Krcat kafić, muzika uživo

Sarajevski inspektori svakodnevno obilaze ugostiteljske objekte i to uz podršku Jedinice za specijalnu podršku MUP-a KS, kako bi proveli poštivanje mjera, pa se postavlja pitanje šta rade inspektori u Konjicu i Mostaru?

Kontaktirali smo i poznatog sarajevskog ugostitelja, Denisa Stojnića kojem po ko zna koji put, inspektori uz podršku kantonalne policije Sarajevo, vrše pretrese njegovih lokala.

Kontaktirali smo Denisa Stojnića, kako bi zatražili komentar na noćne provode u Konjicu i Mostaru.

“Ja da sam poslije 23:00h organizovao svirku i produžio radno vrijeme poslije policijskog sata, javno bi me svi osudili i na sve naslovne strane bi me stavili jer sam Denis Stojnić i nisam podoban nikome. Jednostavno ja ne mogu poslije 23:00h raditi i imati svirke. Za neke važe ove mjere i zakon a za druge ne. Jednostavno tako nam je u BiH. Jedni mogu drugi ne mogu, jednostavno zakon ne važi za sve isto.

Primjer Club Dorian Gray Srajaevo, sad da otvorim i da radim poslije 23:00h, već bi mi bila inspekcija u 23:01 i debelo me kaznila, završio bih na svim portalima kaon državni neprijatelj broj 1, neprijatelj naroda, i glavni krivac za epidemiološku situaciju u Sarajevu. Čast nekim medijima koji me razumiju i podržavaju ali je tako, svidjelo se to nekome ili ne. I još za kraj, nisam ljubomoran na kolege u Konjicu i Mostaru, drago mi je što oni mogu nesmetano da rade poslije 23:00h. Možda i ja svoje klubove preselim u Konjic i Mostar, tamo ću otvoriti i Teslu i Club Dorian Gray” – izjavio je Denis Stojnić za portal Crna-Hronika.

https://youtu.be/tr-tGOkg0cM

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

 

 

(VIDEO) Sarajevski ugostitelj Denis Stojnić: Da nemam građevinsku firmu, bio bih na protestima

 

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija