Zbog prekršaja ostao bez golfa: Vozio pijan i bez dozvole, duguje i za kazne

Prilikom redovne kontrole policija je u Banjaluci zaustavila automobil „golf“ kojim je upravljao D. Š. iz Banjaluke i utvrdili su da je počinio brojne saobraćajne prekršaje, te da duguje novac za neplaćene kazne.

Kontrolom je utvrđeno da je upravljao vozilom iako mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. Takođe, D.Š. je podvrgnut alkotestiranju kojom prilikom je utvrđena količina od 1,39 g/kg alkohola u organizmu.

– Zbog gore navedenih prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od D.Š. vozilo je oduzeto, te će protiv njega biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu – rekli su u PU Banjaluka.

Provjerom u službenim evidencijama, utvđeno je, da je on višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 4.220 maraka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79