Sastanak u Zenici: Kasumović, Radončić i Kacila razgovarali o zajedničkom kandidatu za Predsjedništvo BiH

Sastanak u Zenici: Kasumović, Radončić i Kacila razgovarali o zajedničkom kandidatu za Predsjedništvo BiH


cGradonačelnik Zenice Fuad Kasumović održao je danas sastanak sa Fahrudinom Radončićem, privrednikom i liderom Saveza za bolju budućnost BiH i prof. dr. Mirsadom Kacilom, kardiohirurgom i direktorom Centra za srce Sarajevo.

Razgovarano je o brojnim temama, a posebna pažnja posvećena je aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovinu, kao i razvoju grada Zenice.

“Jedinstvenog smo stava da je situacija na području države iznimno teška, da patriotski blok treba postojati i da se istovremeno mora raditi na razvoju, po čemu je Zenica već postala poznata. Sa gradonačelnikom Kasumovićem sam otvorio temu, na koju proteklih dana govorim i sa ostalim liderima stranaka, o jedinstvenom kandidatu opozicije za poziciju člana Predsjedništva BiH”, kazao je Radončić nakon sastanka.

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasmović rekao je da su na sastanku još jednom potvrdili svoje opredjeljenje da se dosadašnji Izborni zakon treba promijeniti u dijelu koji se odnosi na uvođenje elektronskog glasanja, kako bi o pobjednicima odlučivali oni koji glasaju, a ne oni koji broje glasove.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija