Šarović: Kriza u BiH ne jenjava

Šarović: Kriza u BiH ne jenjava


Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH, predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas u Banjaluci da kriza u Bosni i Hercegovini ne jenjava i ponovio da vlast u Republici Srpskoj opoziciju “ništa ne pita, a traži jedinstvo”.

“Jedinstvo se o važnim pitanjima za Republiku Srpsku postiže konsenzusom”, rekao je Šarović, koji tvrdi da je SNSD, kako kaže, “deblokirao institucije BiH što je vidljivo i iz najave sjednice Savjeta ministara”.

Komentarišući predstojeću sjednicu Savjeta bezbjednosti UN, Šarović kaže da bi bio iznenađen da je dozvoljeno obraćanje Christiana Schmidta jer ga Savjet bezbjednosti nije ni potvrdio.

Šarović je rekao da su prijevremeni izbori u Prijedoru veoma značajni jer će biti test za građane pred opšte izbore u BiH.

Predsjednik SDS-a je novinarima nakon sjednice Predsjedništva SDS-a rekao da će ova politička partija podržati Gorana Predojevića, kandidata opozicije za gradonačelnika Prijedora, kojeg je predložio DNS.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija