Kraj drame u Foči: Ovo je muškarac koji je likvidirao dječaka

Kraj drame u Foči: Ovo je muškarac koji je likvidirao dječaka


Muškarac inicijala B.T. koji je iz vatrenog oružja usmrtio maloljetnog dječaka u selu Zavait opština Foča, likvidiran je sinoć oko ponoći prilikom privođenja.

Prilikom hapšenja likvidiran muškarac koji je ubio dječaka

Muškarac je lociran u objektu šumskog gazdinstva “Maglić”. Prethodno se opirao privođenju i upadao naoružan iz kuće u kuću u selu Zavait. Prilikom lišavanja slobode pokušao je aktivirati eksplozivnu napravu, nakon čega su policijske snage bile prinuđene reagirati i usmrti ga.

Više informacija o samoj akciji, kao i o tragediji desetogodišnjeg dječaka očekuje se danas.

Kao što smo već pisali, muškarac koji je usmrtio maloljetnog dječaka, odranije je poznat kao psihički bolesnik. Prošle godine bio je hospitaliziran, a danima prije zločina ispoljavao je nekontroliranu agresiju koja je mogla ukazivati na tragičan ishod.

Kako nezvanično saznajemo radi se o Borivoju Tešoviću, stanovniku sela Zavait, piše Voice.

Portparol Okružnog javnog tužilaštva Trebinje Srđan Vukanović potvrdio je za portal “Avaza” da se danas u mjestu Zavait, blizu granice sa Crnom Gorom desila tragedija u kojoj je preminulo djete i da je u pitanju desetogodišnji dječak rođen 2011. godine.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija