PU Doboj prijavila dvojac: Namjestili saobraćajnu nesreću i od osiguranja uzeli preko 10.000 KM

PU Doboj prijavila dvojac: Namjestili saobraćajnu nesreću i od osiguranja uzeli preko 10.000 KM


Policijska uprava Doboj prijavila je B.M. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo “Prevara u osiguranju” i njegovog sugrađanina D.S. zboga sumnje da mu je u tome pomogao.

“Za prijavljena lica postoji osnov sumnje da su u noći 25/26.02.2021. godine, na magistralnom putu Srbac-Derventa, u mjestu Bosanski Dubočac, po prethodnom dogovoru fingirala saobraćajnu nezgodu gdje su iscenirala nezgodu koristeći već ranije oštećeni putnički automobil marke pežo 308 kojim je uparavljalo lice inicijala B.M. i putnički automobil marke citroen kojim je upravljalo lice inicijala D.S. Navedenu saobraćajnu nezgodu su prijavili mjesno nadležnoj policijskoj stanici u Derventi, čiji policijski službenici su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj te sačinili potrebnu dokumentaciju”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako se dodaje, nakon toga je B.M. je prikupio svu potrebnu dokumentaciju i prijavio štetu jednom osiguravajućem društvu za koju mu je isto na njegov lični transakcijski račun isplatilo iznos od 10.751 KM, čime su oštetili navedeno osiguravajuće društvo.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija