Bio vatreni navijač Želje: Alden Derviškadić u svojoj 27. godini izgubio bitku protiv opake bolesti

Bio vatreni navijač Želje: Alden Derviškadić u svojoj 27. godini izgubio bitku protiv opake bolesti


Alden Derviškadić je u svojoj 27. godini preminuo nakon dugogodišnje borbe s bolešću, a od velikog navijača Željezničara danas se oprostio i klub s Grbavice.

“S neizmjernom tugom obavještavamo javnost da je nakon dugogodišnje borbe s bolešću preminuo Alden Derviškadić, veliki navijač Željezničara. FK Željezničar porodici, prijateljima i svim ožalošćenima izražava najiskrenije saučešće. Alčo, rahmet ti duši”, stoji u objavi Plavih.

O svom navijaču Željezničar je pisao i početkom decembra kada su mu poklonili dres s potpisom svih igrača.

Preminuli Alden je prethodno izrazio veliku želju za dresom kojeg je dobio dok je u Frankfurtu čekao veoma tešku operaciju i nastavak borbe s opakom bolešću, koju je nažalost na kraju izgubio.

Inače, tužnu vijest je na svom Facebook profilu potvrdio njegov brat Sead Derviškadić koji se potresnim riječima oprostio od brata.

“Jutros u 00:20 sati stalo je srce mog burazera Aldena… Da ti dragi Bog da džennet i neka ti je vječni rahmet braco moj”, napisao je Sead Derviškadić.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija