Detalji sinoćnje nesreće na Ilidži: Audijem pokosila dvije djevojke, jedna pretrpila teže povrede

Detalji sinoćnje nesreće na Ilidži: Audijem pokosila dvije djevojke, jedna pretrpila teže povrede


Iz MUP-a Kantona Sarajevo danas su objavili detalje saobraćajne nesreće koja se jučer u 16:55 sati dogodila na kolovozu raskrsnice ulica Rustempašina i Emira Bogunića Čarlija, općina Ilidža.

– Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka: A.N., rođena 1963.godine u Sarajevu i A.B.Č., rođena 1986.godine u Zenici, nastanjene u Sarajevu, od strane putničkog motornog vozila marke “Audi A-4”, reg. oznaka O65-J-497, kojim je upravljala vozač F.A., rođena 2000.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila je pješakinja A.N., a ljekarska pomoć joj je ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatolgiju zadržana na daljem liječenju- saopćeno je iz MUP-a KS.

(FOTO) Nesreća na Ilidži: Audi pokosio osobu na pješačkom prelazu, hitno prevezena na KCUS

Lakše tjelesne povrede je zadobila pješakinja A.B.Č. koja je nakon ukazane ljekarske pomoći u UKC u Sarajevu, upućena na kućno liječenje. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke. Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nesreće.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija