Oglasio se Milan Dunović: Nije ovo prva prijetnja, ali je prva koja je ovako direktna

Oglasio se Milan Dunović: Nije ovo prva prijetnja, ali je prva koja je ovako direktna


Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Milan Dunović (DF) danas se oglasio na društvenim mrežama tvrdnjom da dobija brutalne prijetnje. Rekao je da su mu na društvenim mrežama napisali da će ga “skratiti za glavu”.

Milan Dunović je za portal “Avaza” prokomentarisao taj slučaj.

Kaže da nije siguran šta su motivi toga.

– Moguće je da politika koju zagovaram se nekim pojedincima ne sviđa. Doslovno je bila prijetnja “skidanja glave” i to je na Facebooku javno objavljeno u komentarima. Nije ovo prva prijetnja, ali je prva koja je ovako direktna. Ima različitih komentara, ima svako pravo da komentariše na način na koji želi, ali nema niko pravo da prijeti – poručio je.

O eventualnoj dodatnoj zaštiti njega i njegove porodice kaže da je to nadležnost Federalne uprave policije, te da neće uticati na to.

– Oni će ispitati, vidjeti šta se dešavalo i da li postoji potreba za dodatnom zaštitom. Ne bih da se miješam u njihov posao. Ostavljam njima na procjenu da urade najbolje što mogu, mislim da je kontraproduktivno da ja sugerišem da rade na jedan ili drugi način – zaključio je Dunović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija