Policija objavila detalje likvidacije kod Širokog Bijega: Pozvao ga je u kuću pa ga ubio?

Policija objavila detalje likvidacije kod Širokog Bijega: Pozvao ga je u kuću pa ga ubio?


Jedna muška osoba ubijena je u noći sa ponedjeljka na utorak mjestu Kočerin kod Širokog Brijega. MUP Zapadnohercegovačkog kantona objavio je detalje i upozorio građane da je osumnjičenik u bijegu, te da je naoružan i opasan.

Ubistvo u obiteljskoj kući

Sinoć malo prije ponoći PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da se u obiteljskoj kući T. K. (46), u mjestu Kočerin, dogodila pucnjava iz vatrenog oružja.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja izišli su policijski službenici PU Široki Brijeg te su utvrdili da je u obiteljskoj kući T. K. (46) izvršeno kazneno djelo ubojstvo, a žrtva kaznenog djela je Z. B. (58) iz mjesta Broćanac, općina Posušje.

Prema do sada prikupljenim saznanjima s izvršenjem kaznenog djela ubojstvo, dovodi se T. K. (46), u čijoj kući je kazneno djelo izvršeno.

Policijski službenici osigurali su šire mjesto događaja te su izvršili pretragu kuće i pratećih objekata u potrazi za osumnjičenikom, prilikom pretrage osumnjičenik nije pronađen.

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg.

Upozorenje policije

Tijelo Z. B (58) pregledao je liječnik Doma zdravlja Široki Brijeg koji je konstatirao smrt nakon čega je tijelo Z. B. (58) prevezeno u Gradsku mrtvačnicu Mostar gdje će se, po nalogu županijskog tužitelja, izvršiti obdukcija.

Ukoliko vidite muškarca sa slike odmah nazovite policiju, naoružan je i opasan

Osumnjičeni T. K. (46) nalazi se u bijegu i za njim se traga, a u pretragu terena uključeni su i policijski službenici Specijalne policije.

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja i dokumentiranja izvršenog kaznenog djela.

MUP Zapadnohercegovačkog kantona građane upozorava da je osumnjičenik naoružan i opasan te ukoliko ga primijete da mu se ne približavaju nego da odmah nazovu interventni policijski broj 122.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija