Automobil se zapalio nakon udara u podzid, djevojka teže povrijeđena

Automobil se zapalio nakon udara u podzid, djevojka teže povrijeđena


Noćas u Konjicu jedna osoba je zadobila teže povrede, saopštio je dežurni u OC PU Konjic, a medicinska pomoć povrijeđenoj osobi pružena je u Općoj bolnici Konjic.
Nezgoda se dogodila na regionalnom putu prema Borcima, na području grada, na lokalitetu Trbića Polje. Do nezgode je došlo kada je vozilo udarilo u betonsku pozidu, usljed čega je došlo do zapaljenja. Na gašenju vozila intervenisali su i konjički vatrogasci u periodu od 12;30 do 2 h jutros, a vozilo je izgorjelo u potpunosti.

 

Djevojka sa automobilom udarila u betonsku podzidu. Automobil je od udarca planulo, a djevojka je zadobila teže tjelesne povrede.

Neslužbeno saznajemo da je identitet djevojce Dženana A. iz Konjica piše Crna-Hronika.

Vatrogasci su sat i po gasili požar na vozilu, u periodu od pola 1 do 2 sata. Kako je saopćeno iz Operativnog centra PU Konjic, povrijeđenoj djevojci je pružena medicinska pomoć u Općoj bolnici Konjic.

– Do nesreće je došlo kada je vozilo udarilo u betonsku podzidu, usljed čega je došlo do zapaljenja. Na gašenju vozila intervenisali su i konjički vatrogasci u periodu od pola jedan do 2 sata jutros, a vozilo je izgorjelo, saopćili su iz PVJ Konjic.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija