Muškarac napao suprugu, pa pokušao da siluje njenu kćerku iz prvog braka

Muškarac napao suprugu, pa pokušao da siluje njenu kćerku iz prvog braka


Muškarac iz mjesta Vitina na Kosovu koji živi u Vranju, lišen je slobode zbog napada na nevjenčanu suprugu i pokušaja silovanja njene maloljetne kćerke iz prethodnog braka. Prema saznanjima vranjskog portala VOM, djevojčica je u izjavi rekla da nije prvi put da očuh pokušava da je siluje i da je na druge načine zlostavljao.

On je, kako piše VOM, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju zadržan u policiji i određeno mu je zadržavanje zbog nasilja u porodici i nedozvoljenih polnih radnji.

Slučaj je policiji u nedjelju, 17. jula, oko podneva prijavila njegova nevjenčana supruga, koja je rekla kako je on u noći između subote i nedjelje uznemiravao nju i njenu maloljetnu kćerku iz prvog braka.

– Ona je ispričala da je muškarac prvo napao nju, a zatim pokušao da skine donji veš njenoj maloljetnoj kćerki. Policija je brzo intervenisala, objavljeni su svi razgovori i uključene sve službe institucija sistema. Djevojčica je u izjavi rekla da nije prvi put da očuh pokušava da je siluje i da je na druge načine zlostavljao – piše VOM.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija