(VIDEO) Onaj ko kaže da mu život nije dobar u dijaspori ili je neradnik ili uljeb

(VIDEO) Onaj ko kaže da mu život nije dobar u dijaspori ili je neradnik ili uljeb


Mnoge osobe po raznim medijskim portalima se žale kako im je loše u Austriji i Njemačkoj. Adox tv je snimio jedan video o životu u Austriji koji je napravio bum i veliki odjek. Mnogi su se pronašli u videu a velika većina ga je podržala. Samo onaj ko ne želi raditi, ili je mutav ili je nehljebar ne može u Austriji da normalno živi kaže Aldin Širanović za portal Crna-Hronika.

Inače Austrija je zemlja za poželiti gdje imate mnogo mogućnosti i šanse i tu šansu treba prihvatit! U Austriji je zakonski zabranjeno raditi duže od 10 sati dnevno ali ne svaki dan.

Samo 2 puta sedmično možete raditi 10 sati. Sve preko toga vaš poslodavac krši zakon i možete ga prijaviti u AK. Na svakom koraku možete zaraditi novac ako ste imalo sposobni i ako vas nije strah i stid poštenog rada kaže Adox. Video je namijenjen za one koji se non stop žale kako im je loše u EU. Takvi bi trebali dase vrat eu zemlje iz kojih su došli i rade za mizeriju rekao je na kraju ovaj youtuber.

Oglasio se jedini organizator masovnih protesta prije 7 godina za CH: “Zasluge pokušavaju preuzeti nepoznati pojedinci”

https://youtu.be/YWj_B3qcKNQ


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija