Prodaje se navodni točak sa superautomobila iz Zagreba za 2.000.000 kuna!

Prodaje se navodni točak sa superautomobila iz Zagreba za 2.000.000 kuna!


Za dijelove automobila ‘Supercar Owners Circle Croatia 2022’ nude se i ‘super’ cijene, barem ako je vjerovati oglasu koji se pojavio na Facebooku, gdje se kotač slupanog Paganija od jučer prodaje za ‘siću’

Nakon što je u petak popodne na zagrebačkim Mlinovima u prometnoj nesreći pri udaru s Ford Fiestom oštećen skupocjeni Pagani vrijedan 15.000.000 eura, na internetu se pojavio oglas gdje čovjek prodaje otpali Paganijev kotač za 2.000.000 kuna.

– Mijenjam za apartman na Jadranu! – stoji u oglasu se pojavio na Facebookovom oglasniku, a nije poznato je li pravi ili ne. U svakom slučaju, dva milijuna kuna čini se sitnica za dio automobila kojih na svijetu ima svega tri! ‘Korišten, ali kao nov’, opis je stanja kotača koji se navodno prodaje u oglasniku.

PU zagrebačka jučer je izvijestila kako je u prometnoj nesreći u kojoj je Pagani “izgubio” kotač nema ozlijeđenih.

Prošle godine pamtimo i zanimljivu situaciju s WRC Croatia Rally utrke, gdje su se šestorica vratila s gumom koja je ispala jednom od vozila. Njihov “suvenir” postao je senzacija, ali gumu nisu htjeli prodati, premda su im nudili pozamašne iznose.

Podsjetimo, u Zagrebu se trenutno održava manifestacija ‘Supercar Owners Circle Croatia 2022’ gdje posjetitelji imaju priliku vidjeti neke od najskupljih automobila današnjice.

Među 60 najprestižnijih, skupih jurilica našli su se Rimčeva Nevera, Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder, Aston Martin Valkyrie AMR Pro i brojni drugi luksuzni i skupi automobili stigli su u Zagreb. Manifestacija traje do ponedjeljka, pa se nadamo da nećemo naići na još ovakvih oglasa u međuvremenu piše 24sata.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija