Bh. starleta: Pa nije kameno doba da žena kuha, nemamo svi ambicije puniti paprike

Bh. starleta: Pa nije kameno doba da žena kuha, nemamo svi ambicije puniti paprike


Bh. starleta Božana Vujinović ušla je u raspravu sa svojim muškim pratiteljima nakon što ju je jedan od njih upitao “zna li kuhati”.

“Zašto bih kada postoje restorani”, odgovorila mu je Božana te to objavila na svom Instagram Storyju.

“Ovo nije kameno doba kada su žene morale kuhati. To što ste vi možda nesposobni da vašu ženu izvedete u restorane svakog dana, to je vaša stvar, nemamo svi ambicije biti domaćice, puniti paprike i imati neambicioznog muškarca s kojim bi sjedile 24 sata i smrdjele na zapršku”, dodala je još.

“Napali me ovi muškarci iz kamenog doba, o majko sveta, moram predahnuti od Instagrama, isisavate mi energiju, vampirčine jedne zatucane”, poručila je Bosanka.

Podsjetimo, prošle godine je u garaži tržnog centra Delta planet u Banjoj Luci zapaljen automobil bh. starlete i Playboy zečice Božane Vujinović, koja je, također, bila i lišena slobode zbog elitne prostitucije.

Prvi put su je lišili slobode 2014. godine, kada je skupa sa starletom Mimi Oro privedena u akciji suzbijanja prostitucije u Srbiji. Božana je tada puštena odmah nakon saslušanja, uz prekršajnu prijavu u iznosu od 500 eura.

Ona je tada u Srbiji bila poznata kao jedna od najtraženijih djevojaka makroa Mihajla Maksimovića. Ona je tada odbacila sve navode, da bi 2019. godine bila lišena slobode u Crnoj Gori, a u trenutku policijske akcije, u hotelskoj sobi je bila sa šestoricom Turčina. Navodno je Turcima po osobi uzela 500 eura.

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija