Kad se zakačiš sa velikim: Željko Mitrović poručio Baki prasetu “SREĆAN PUT”

Kad se zakačiš sa velikim: Željko Mitrović poručio Baki prasetu “SREĆAN PUT”


You Tube kanal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, jutros je ugašen.

Naime, pomenuti kanal brojao je preko 2 miliona pratilaca, još uvijek nisu poznati detalji njegovog gašenja, ali se dosta polemisalo o sadržaju koji Bogdan plasira na svom kanalu i nipodaštavanju djevojaka i ljudi generalno.

kako mu je jutros potpuno ugašen kanal na popularnoj platformi, Baka se oglasio na Instagramu samo kratkom porukom. Kako Ilić kaže, njemu je Pink napravio tri strikea, a YouTube toleriše maksimalno dva, te mu je kanal ugašen. Klipovi koje je Baka Prase objavio prije 4 godine su vlasništvo Pink-a, jer je Prase gostovao na toj televiziji i objavio gostovanje.

“Zbogom Baka Prase YouTube kanal”,napisao je Bogdan.

“Dosta mi vas govori da napravim nov kanal. Ne mogu. Želim da se borim za ovaj. Šest godina rada, truda i uspomena. Možda je ovo posljednje zbogom” – napisao je Baka prase.

Oglasio se i Željko Mitrović te mu poslao poruku.

“Bako da si samo ovu preslušao ovu pesmu o meni i pažljivo odslušao tekst, znao bi zašto ja ne mogu izgubiti ni jednu bitku. Sve je ovo lako u odnosu na sudski proces koji je pred tobom.” te mu posvetio pjesmu sa riječima: Srećan put, ako ne sretnemo se više u životu”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija