Mustafa (28) sa kacigom na glavi ušao u granap, oteo pazar i nožem porezao radnicu

Mustafa (28) sa kacigom na glavi ušao u granap, oteo pazar i nožem porezao radnicu


Dvadesetosmogodišnji Mustafa Golotić iz Janje je lišen slobode zbog sumnje da je opljačkao prodavnicu Ekstra plus i tom prilikom nožem po licu povrijedio radnicu.

Navodeći inicijale osumnjičenog, u bijeljinskoj Policijskoj upravi su kazali da se pljačka desila 8. oktobra, te da je radnici, koja je zadobila posjekotinu na licu, ukazana ljekarska pomoć.

 

– Policija je obaviještena da je nepoznata osoba prijeteći upotrebom noža počinila razbojništvo nad radnicom trgovinske radnje u Janji. Nakon što je iz kase uzeo određeni iznos novca, razbojnik je pobjegao, ali je vrlo brzo identifikovan i lišen slobode, kazali su u bijeljinskoj policiji čiji su pripadnici obavili uviđaj. Kako saznaje Oslobođenje, osumnjičeni Golotić je prilikom pljačke na glavi imao kacigu, a u ruci je držao nož.

– Kada je ušao u prodavnicu, govorio je radnici da mu preda novac. Ona mu se suprotstavila, a onda ju je on oborio na pod i nožem posjekao po licu. Uzeo je novac i istrčao napolje. Radnica je uspjela da pozove policiju i prijavi krivično djelo, rekao je izvor blizak policiji.

Iz Udruženja žena Žena Janja su osudili ovaj napad, te su zamolili sve nadležne institucije da ovaj slučaj i ostale oblike nasilja adekvatno kazne “kako bismo poslali poruku da ne tolerišemo nijedan oblik nasilja”.

O ovome je obaviješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu razbojništvo protiv lica osumnjičenog.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija