Policija u Doboju ga zaustavljala, on ‘pobjegao’: Sa Fiatom napravio 2.400 KM kazni

Policija u Doboju ga zaustavljala, on ‘pobjegao’: Sa Fiatom napravio 2.400 KM kazni


Od Dž.O. iz Doboja oduzet je fiat jer je vozio bez vozačke dozvole zbog neplaćenih kazni od 2.400 KM, a prilikom zaustavljanja auta od strane policije, oglušio se naredbe i nastavio voziti.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da su policajci juče od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja oduzeli su pometnuti automobil.

“Policijski službenici su 18. januara oko 12.30 časova, u Poljicama kod Doboja, izvršili kontrolu fiata kojim je upravljalo Dž.O. prilikom čega je utvrđeno da isto upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje i koje nije postupilo po naredbi policijskih službenika da se zaustavi, nakon čega je nastavilo vožnju te je isto naknadno zaustavljeno”, naveli su iz PU Doboj.

Istakli su da je izvršenom provjerom u službenim evidencijama utvrđeno da isto ima dug u Registru novčanih kazni od 2.400 KM.

“Protiv navedenog lica će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka”, dodali su iz dobojske policije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija