Braća napravila sačekušu lopovu koji je krao njihove svinje: Hitna ga jedva spasila

Braća napravila sačekušu lopovu koji je krao njihove svinje: Hitna ga jedva spasila


Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, noćas su oko 01:50 sati, postupili su po prijavi da je na farmi za uzgoj životinja u mjestu Brezik Laminci, grad Gradiška, zatečeno lice inicijala S.G. u u krađi.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici kojom prilikom je utvrđeno da je lice S.G. iz Gradiške, pokušalo da iz uzgojnog boksa otuđi svinju, a u čemu su ga spriječila lica inicijala M.S., M.S. i V.S. svi iz Gradiške, koji su upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta oštetili putnički automobil vlasništvo S.G., te istom nanijeli tjelesne povrede.

Licu S.G. pomoć je ukazana u Službi hitne pomoći Gradiška, dok su lica M.S., M.S. i V.S. uhapšena.

Daljim operativnim radom, policijski službenici došli su do saznanja da je lice S.G. i u proteklom periodu počinilo krivično djelo ,,Teška krađa“ na način da je iz uzgojnog boksa navedene farme otuđilo više komada svinja.

U toku je kriminalistička obrada lica S.G. a o navedenom događaju obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nakon preduzetih svih potrebnih mjere i radnji i dokumentovanja predmeta, protiv lica S.G., M.S., M.S. i V.S. dostavi izvještaj za počinjena krivična djela.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija