Jasmina objavio prepisku na Facebook-u sa ministrom Helezom: Pogledajte šta mu je pisao

Jasmina objavio prepisku na Facebook-u sa ministrom Helezom: Pogledajte šta mu je pisao


Državni ministar odbrane Zukan Helez ušao je u raspravu sa građaninom nakon što je dobio kritike zbog neadekvatne reakcije državnih vlasti nakon zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju.

– Je l’ te stid, je l’ te sramota? Sati su u pitanju, a ti skupljaš novčanu pomoć umjesto da po kratkom postupku odobriš ulazak OSBiH i spasilačkih ekipa dolje – naveo je jedan od građana na Facebooku na profilu Zukana Heleza.

Ubrzo mu je na njegov komentar odgovorio i Helez, koji mu je poručio da “nauči čitati i pisati”.

Nedugo nakon javnog raspravljanja na komentarima, državni ministar odlučio se javiti i privatno građaninu koji ga je kritikovao, pritom ga nazvavši “budalom” i “botom”.

“Katastrofa koja je pogodila Tursku i Siriju se desila prije dva dana . Tek jučer je ministar odbrane Bosne i Hercegovine uputio zahtjev Predsjedništvu Bosne i Hercegovine za raspored OS BiH i spasilačkih ekipa na tu teritoriju.

Sve ostale zemlje su to uradile u okviru par sati ,čak u okviru par sati poslali ekipe na intervenciju. Sada dotični gospodin reaguje na komentare te se javlja privatno sa oficijelne stranice i naziva me budalom te par sekundi nakon toga me blokira.

Dame i gospodo odnos ministra odbrane Bosne i Hercegovine prema građanima. U toku svog radnog vremena. Vjerovatno zbog toga ne stiže obavljati svoje radne dužnosti jer prati lajkove i komentare.” – napisao je Jasmin Husejnović na Facebook-u


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija