Ovo je muškarac kojeg je policajac ranio jutros u Sarajevu: Samir prebačen na KCUS

Ovo je muškarac kojeg je policajac ranio jutros u Sarajevu: Samir prebačen na KCUS


U današnjoj pucnjavi, koja se rano jutros desila u sarajevskom naselju Otes i u kojoj je ranjen jedan muškarac, učestvovao je službenik Sudske policije FBiH. Prilikom provođenja službene radnje policijski službenik upotrijebio je službeno oružje i tom prilikom jedna muška osoba je ranjena.

Nakon što su policijaci Sudske policije u FBiH, locirali i identifikovali lice u putničkom motornom vozilu, kolege u civilu sa jasno istaknutim značkam sudske policije su izašli iz službenog vozila i naredili licu da izađe iz vozila. U datom momentu traženo lice je u pravcu kolege usmjerilo vatreno oružje, koje je i pronađeno kod njega u namjeri istog da liši života, istovremeno svojim vozilom naglo krenuo prema kolegi, kako bi ga lišio života, koristeći i vozilo kao sredstvo napada – rekao nam je Alen Pozder, predsjednik Sindikata.

policijski službenik H.M da bi odbio neposredni napad, kojim je bio životno ugrožen, upotrebio službeno vatreno oružje prema licu i vozilu.

Priveden je Samir B., koji je od ranije poznat policijskih službenicima saznaje portal Crna-Hronika.

Podsjećamo, ranije nam je potvrđeno da se upotreba vatrenog oružja desila u ulici Seada Sinanovića do broja 2, koja se nalazi u sarajevskom naselju Otes.

“Na mjesto događaja odmah su izašli pripadnici PU Ilidža. Prema prvim informacijama jedna muška osoba je zadobila tjelesne povrede. Povrijeđeni muškarac je prebačen na KCUS gdje mu se utvrđuje stepen povreda”, potvrđeno nam je jutros iz MUP-a KS.

Još uvijek nema informacija o stanju povrijeđene muške osobe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

U jutarnjim satima u sarajevskom naselju Otes došlo je do upotrebe vatrenog oružja ispred ugostiteljskog objekta “Pizzeria Espero” u ulici Seada Sinanovića 2c, Ilidža 71210. Navedena ulica je blokirala od strane policijskih službenika.

“Upravo se čulo pucanje iz vatrenog oružja od strane nepoznate osobe i policije. Tačnije u 8:20 čula se tri pucnja nako toga se čulo “baci oružje policija”. Ubrz nakon toga pojavile su se rotacije, i sve je bilo pod policijom” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika.

Mene je iskreno pucnjava i probudila. Sve se desilo ispred picerije. Nije svejedno kada te probudi pucanj iz pištolja. Zašto se uvijek ovakve stvari dešavaju u Sarajevu? – pitaju ogorčeni građani Otesa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija