(FOTO) Iz Srebrenika krenuli kamioni pomoći za Tursku i Siriju

(FOTO) Iz Srebrenika krenuli kamioni pomoći za Tursku i Siriju


Donosimo vam divnu priču iz Srebrenika u kojoj su učestvovali građani ovog grada i Crvenu križ te Udruženje privrednika.

Dragi građani Srebrenika, naši dragi volonteri i svi divni ljudi, akcija prikupljanja sredstava za Tursku i Siriju uspješno je završena.

Prvenstveno nam je bio cilj spremiti i distribuirati pomoć od par kamiona prema Turskoj, to smo i uradili, što nam je u konačnici bilo prioritetno.

Akciju prikupljanja roba trenutno zaustavljamo, ali novčane priloge i dalje možete uplaćivati na račun Crveni križ grad Srebrenik

NLB Banka:
132 150 0309 420 380

Drago nam je reći da smo je uspješno realizovali uz raznu pomoć naših sugrađana. Jedno veliko hvala i bravo za naše volontere, kako volonterima Crvenog kriza grada Srebrenik, tako i svim ostalima.

Zahvalili bi se Udruženju privrednika na čelu sa Sulejman Hercegovac, Herceg Edin Graskoj upravi na čelu sa gradonačelnikom VD Nermin Tursić, vijećnicima grada Srebrenika, kao i svim dobrim i plemenitim ljudima!

Ovo je za sve nas poseban momenat jer smo uradili ono što možemo, a to je da pomognemo!

Na kraju bi citirali Nelsona Mandelu s njegovom divnom porukom i zahvalom za sve:

„Saosećanje nas povezuje međusobno, kao ljudska bića koja su naučila kako da pretvore zajedničku patnju u nadu u budućnost.“


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija